Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини взяла участь у засіданні колегії облдержадміністрації в онлайн режимі

, опубліковано 25 листопада 2021 о 14:51

Сьогодні в Донецькій ОДА під керівництвом її голови Павла Кириленка відбулось засідання колегії облдержадміністрації. Участь у заході взяли заступники голови та керівники структурних підрозділів ОДА, в онлайн режимі були присутні голови міських рад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, територіальних громад та представники територіальних центральних органів виконавчої влади в області. Зокрема, у засіданні колегії взяла участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна.

На засіданні було розглянуто хід виконання регіональних програм: «Вода Донеччини на 2017-2025 роки», «Тепло Донеччини на 2018-2025 роки», «Репродуктивне та статеве здоров’я населення Донецької області на 2018-2022 роки», обговорено реалізацію заходів Регіональної цільової програми розвитку фізичної культури та спорту в Донецькій області на 2017-2021 роки та проєкт цієї програми на 2022-2024 роки, а також стан реалізації проєктів, відібраних до фінансування в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України Європейського інвестиційного банку. 

Крім того, на заході підвели підсумки виконання  програми поводження з відходами в Донецькій області на 2016-2020 роки, розглянули перспективи подальшого розвитку системи управління відходами в Донецькій області, а також проаналізували стан реформування архівної системи області під час проведення адміністративної реформи в Донецькій області у 2021 році.

Повна відеоверсія засідання колегії облдержадміністрації