Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронний кабінет – актуальна допомога для платників податків

, опубліковано 24 листопада 2021 о 16:44

Шановні платники! З метою недопущення розповсюдження гострої респіраторної вірусної хвороби CОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Головне управління Державної податкової служби у Донецькій області нагадує про можливість взаємодії з органами податкової служби засобами електронного сервісу Електронний кабінет ДПС.

Так, не відвідуючи податкову та маючи кваліфікований електронний підпис, платники можуть подати Реєстраційну заяву платника податку на додану вартість за ф. № 1-ПДВ, обравши в розділі «Введення звітності» код форми j1310109 – для юридичних осіб або f1310109 – для фізичних осіб-підприємців. Крім того, в Електронному кабінеті можна подати Запит про отримання витягу з реєстру платників податку на додану вартість за ф. № 1-ЗВР (код форми j(f)1301704) та Заяву про анулювання реєстрації платника податку на додану вартість за ф.№ 3-ПДВ (код форми j(f)1310403).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, або через офіційний вебпортал ДПС. Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Донецькій області у мережі Facebook.

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot