Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини взяла участь у засіданні колегії облдержадміністрації в онлайн режимі

, опубліковано 28 жовтня 2021 о 14:11

Сьогодні в Донецькій ОДА під керівництвом її голови Павла Кириленка відбулось засідання колегії облдержадміністрації. Участь у заході взяли заступники голови та керівники структурних підрозділів ОДА, в онлайн режимі були присутні голови міських рад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, територіальних громад та представники територіальних центральних органів виконавчої влади в області. Зокрема, у засіданні колегії взяв участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталій Долгальов.

На засіданні йшла мова про забезпечення надання послуг у сфері соціального захисту населення, обговорювалося внесення змін до Регіональної програми з відшкодування частини відсотків за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження  та підвищення енергоефективності для населення Донецької області на 2016-2021 роки.

https://dn.gov.ua/news/zasidannya-kolegiyi-doneckoyi-oblasnoyi-derzhavnoyi-administraciyi-28-zhovtnya-2021-roku?fbclid=IwAR1CPO2a3r03byBl0nV_bv9JI7PP9jOydlFKigXqK85ZqIdIjkHhWPdKS8c