Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року про суми своїх доходів дізнались понад 24 тис. платників Донеччини

, опубліковано 19 жовтня 2021 о 13:40

За інформацією управління електронних сервісів ГУ ДПС у Донецькій області понад 128 тисяч адміністративних послуг отримали громадяни та суб’єкти підприємницької діяльності в Центрах обслуговування платників Донеччини (далі ЦОП) з початку 2021 року.

Однією з найбільш популярних адміністративних послуг, які надає податкова служба Донецької області, стали видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. За 9 місяців поточного року надано понад 54,6 тис. таких послуг.

Більше 24 тис. платників отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

За цей період також зареєстровано понад 7 тис. платників єдиного податку та надано більше 12 тис. витягів з реєстру платників єдиного податку.

На  період дії карантину рекомендуємо платникам податків здійснювати візит до ЦОП за попереднім записом на конкретну годину прийому. З телефонами, за якими здійснюється попередній запис у ЦОП, можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Донецькій області за посиланням https://dn.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/219448.html у банері ЦОП, натиснувши (завантажити).

 

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot