Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виїзна нарада ДПС у Запоріжжі

, опубліковано 13 жовтня 2021 о 13:36

Сьогодні у м. Запоріжжі керівником податкової служби України Євгеном Олейніковим було проведено семінар-нараду за темою «Практичні аспекти організації роботи з податковими ризиками», на якій розглянуто ряд актуальних питань з організації цієї роботи. Участь у заході прийняла і податкова служба Донеччини в особі в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталія Долгальова.

Під час заходу підіймалися питання щодо якості супроводження судових справ щодо реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та рішень комісій регіонального рівня з цих же питань. Крім того, розглядалися особливості відпрацювання податкових ризиків підрозділами податкового аудиту та боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом.   

Як було зауважено, наявність ознак ризиковості у підприємства не є забороною для подальшої реєстрації податкових накладних. Навпаки, сенс такого механізму полягає в тому, щоб податкова служба отримала можливість більш детального аналізу операцій такого платника, а зовсім не заборону операцій взагалі.

Учасники зустрічі розглянули загальну практику вирішення спорів та домовилися про подальшу взаємодію у вирішенні спірних питань.    

Наприкінці наради керівництво ДПС України привітало присутніх з наступаючим святом Днем захисника України, який співпадає з Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, побажало українським захисникам сили і твердості духу, міцного здоров’я, добробуту, надійного тилу та миру.