Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вчитися ніколи не пізно – податкова служба Донеччини на онлайн тренінгу з міжнародними спікерами

, опубліковано 07 жовтня 2021 о 16:45

Перехід до інформаційного суспільства  вносить свої зміни в усі сфери життєдіяльності. Нині професіонали повинні вміти своєчасно, швидко та якісно обробляти великі об’єми інформації, оптимально вибираючи інформаційно – комунікаційні технології, володіти здатністю мобільності, мати здібність до постійного вдосконалення, розвитку та саморозвитку.

Так, працівники податкової служби Донеччини на чолі з в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталієм Долгальовим прийняли участь у тренінгу – вебінарі на тему: «Роль лідера в комунікаціях», який відбувся сьогодні у  рамках проєкту взаємодії.  

Під час заходу податківці дізналися щодо ролі лідера в комунікаційному процесі, важливості створення іміджу організації, про основні форми комунікацій, тонкощі публічних виступів та як створити ефективне повідомлення в умовах кризового спілкування.  

Спікери міжнародної організації EU4PFM продовжують надавати допомогу партнерським інституціям шляхом зміцнення потенціалу та компетенції і всі їх тренінги дуже цікаві, плідні та корисні.