Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Родини податківців-переселенців з Донецька отримали ордери на квартири

, опубліковано 22 вересня 2021 о 18:16

Перші 8 ордерів на відомчі квартири вручили родинам податківців-переселенців, які в 2014 році після початку війни на Сході України були змушені залишити свої домівки на окупованих територіях. Саме завдяки їх зусиллям і відданій роботі ГУ ДПС у Донецькій області зуміло відновити адміністрування податків і зборів, надолужити та перевиконати результати довоєнного часу.

Про це заявив заступник Голови ДПС Михайло Тітарчук під час урочистого заходу в стінах податкової служби в м. Маріуполь.

«В першу чергу ми надаємо ордери на квартири родинам податківців, де є діти — наступні ордери нині в процесі оформлення. Дякую всім колегам, які знайшли в собі мужність розпочати життя з нової сторінки. І які з повагою поставились до своєї професійної місії, не зрадивши їй та своїй країні», — сказав Михайло Тітарчук.

За результатами нещодавно проведеного конкурсу Головним управлінням ДПС у Донецькій області придбано 28 службових квартир сім’ям працівників податкової служби Донеччини. З них — 24 квартири у м. Маріуполі (зараховані до фонду тимчасового житла Маріупольської міськради), 2 квартири у м. Волноваха і по 1 у містах Слов’янськ та Краматорськ.

В свою чергу керівник ГУ ДПС у Донецькій області Віталій Долгальов зауважив, що надання житла переселенцям з окупованих територій Донецької області стало можливо тільки завдяки бюджетному фінансуванню ДПС та подякував керівництву ДПС України за допомогу в придбанні службового житла. Крім того доповнив, що усього планується придбати 71 службову квартиру.