Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вперед, за перемогами!

, опубліковано 22 вересня 2021 о 10:26

 

Лагідна та чарівна осінь відкрила спортивний сезон серед держслужбовців по всій Україні. З 20 по 25 вересня 2021 року у м. Чорноморськ Одеської області розпочато третій етап XXII Всеукраїнської спартакіади серед регіональних збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

У цьому році збірна команда Донеччини, сформована з представників 18 різних служб та відомств місцевого самоврядування, бере участь у спортивній програмі Всеукраїнської спартакіади. Змагання будуть проведені з 5 видів спорту: волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок та футзалу.

Не залишилась осторонь від цієї події і Податкова Донеччини. Честь збірної команди Донецької області з футболу захищатиме головний державний інспектор відділу пресслужби та адміністрування субсайту управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Донецькій області Олександр Конько.

Бажаємо усім учасникам змагань красивої та сильної гри, а також отримати позитивні емоції й яскраві враження від спортивних змагань.