Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини на зв’язку з малим та середнім бізнесом

, опубліковано 15 вересня 2021 о 16:39

Сьогодні керівництво Подакової Донеччини в особі в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Віталія Долгальова прийняло участь в роботі засідання Комітету по малому і середньому бізнесу Донецької торгово-промислової палати на платформі ZOOM.

В ході засідання учасники розглянули результати роботи Регіонального відділення Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях.

Також на заході обговорювалося топ-питання щодо податкової амністії разом з директором Палати податкових консультантів, консультантом Комітету ВР України з питань фінансів, податкової та митної політики, шеф-редактором журналу «Бухгалтер911» Віталієм Смердовим.

Як прокоментував Віталій Долгальов – в першу чергу, одноразове декларування є добровільним та цілком власним вибором представників бізнесу. Передовсім, це про можливість, яка дозволить почати змінювати систему суспільних відносин та вести свій бізнес прозоро і «за правилами».

Крім того, були обговорені перспективи розвитку кластерних ініціатив на прикладі Хіміко-технологічного кластера «ТОРСОДА», керівник якого розповів, як використання його можливостей за рахунок розвитку сучасних технологій з видобутку і переробки сировини пожвавить економіку регіону і поліпшить екологічну обстановку Донеччини.

За підсумками засідання були прийняті відповідні рішення.