Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі питання на нараді ДПС

, опубліковано 07 вересня 2021 о 16:48

Сьогодні під час відеоселекторної апаратної наради керівником податкової служби України Євгеном Олейніковим було визначено ряд актуальних завдань з реалізації стратегічних цілей служби, розглянуті основні результати роботи підрозділів боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, за 8 місяців 2021 року, стан адміністрування ПДВ і податку на майно та кадрові питання.

За підсумками наради ДПС було проведено засідання Податкової Донеччини та обговорені робочі питання, зокрема, щодо результатів виконання індикативних показників доходів у серпні 2021 року та очікуваного виконання у вересні поточного року, про стан адміністрування ПДВ і податку на майно, про заходи з підготовки Головного управління ДПС у Донецькій області до одноразового (спеціального) добровільного декларування активів.

Після завершення наради в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталій Долгальов надав доручення відповідним структурним підрозділам з питань, озвучених керівництвом ДПС України. Також наголосив на необхідності залучення всіх резервів для виконання доведених індикативних показників вересня поточного року, організації та ефективному проведенні одноразового добровільного декларування для громадян Донеччини.