Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі питання на нараді ДПС

, опубліковано 01 вересня 2021 о 17:00

Сьогодні під час відеоселекторної апаратної наради керівником податкової служби України Євгеном Олейніковим було визначено ряд пріоритетних завдань з реалізації стратегічних цілей служби, розглянуті результати виконання індикативних показників доходів за серпень 2021 року та очікувані надходження у вересні поточного року, актуальні питання з розгляду судових справ щодо відмови у реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, та кадрові питання.

Євген Олейніков ще раз нагадав, що податкова служба має бути транспарентною та зрозумілою для всіх – як для суспільства, преси, так і для бізнесу. Крім того, найголовнішим курсом ДПС має бути створення всіх умов для того, щоб легальний бізнес отримав можливість розширювати свої операції і сплачувати з них податки. І саме з цією метою сьогодні стартувала безпрецедентна кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, яка має стати фундаментом побудови нової ефективної податкової політики держави.

За підсумками наради ДПС було проведено засідання Податкової Донеччини та обговорені робочі питання, зокрема, щодо ефективності заходів з виконання індикативних показників доходів у серпні 2021 року та очікуваного виконання у вересні поточного року, про розгляд судових справ з питань, що стосуються діяльності ГУ ДПС у Донецькій області.

Після завершення наради в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталій Долгальов зосередив увагу колег на необхідності залучення всіх резервів та об’єднаних зусиль колективу для виконання доведених індикативних показників, організації та ефективному проведенні одноразового добровільного декларування для громадян Донеччини.