Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини підтримує непереможних!

, опубліковано 25 серпня 2021 о 11:27

Головне управління ДПС у Донецькій області не тільки збирає податки, але й підтримує та приймає активну участь у спортивному житті своєї країни.  

Вчора у Токіо, столиці Японії, почалися XVI літні Паралімпійські ігри, які у зв’язку з пандемією коронавірусу були перенесені на 2021 рік. Цього літа вони проходять дуже символічно для України – з 24 серпня по 05 вересня 2021 року. Відтоді, коли незалежна Україна вперше взяла участь у Паралімпійських іграх в Атланті 1999 року, кожного року команда збільшувала кількість медалей. Девіз цієї Паралімпіади – «United by emotion» - «Об’єднані емоцією»; девіз національної параолімпійської збірної команди України: «Ваша підтримка – наша перемога!».

З різних куточків нашої країни команди вибороли право участі на Паралімпійських іграх. Здобув перемогу у попередніх змаганнях з плавання і наш земляк, паралімпієць Віктор Смирнов. Як він прокоментував: «Ця Паралімпіада буде дуже важкою і дуже особливою, бо пандемія диктує свої умови. І сама підготовка, і боротьба за право участі в Паралімпійських іграх відбувається в дуже непростих умовах!».

Також він подякував за підтримку українських паралімпійців керівництво Податкової Донеччини в особі Ірини Долозіної.

Загалом, збірними командами України заплановано взяти участь в Токіо в 15 видах спорту (бадмінтон, веслування академічне, велоспорт, голбол, дзюдо, легка атлетика, настільний теніс, пауерліфтинг, параканое, паратриатлон, плавання, стрільба кульова, стрільба з лука, тхеквондо, фехтування на візках) з 22 видів спорту, що представлені на Іграх.

         До речі, нести український прапор на церемонії відкриття Паралімпійських іграх у Токіо випала честь саме Віктору Смирнову.

Податкова Донеччини щиро вболіває за усю національну збірну і за кожного українського паралімпійця! Бажаємо спортивної вдачі та високих досягнень!