Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі питання на нараді ДПС

, опубліковано 17 серпня 2021 о 17:16

Сьогодні під час відеоселекторної апаратної наради керівником податкової служби України Євгеном Олейніковим було визначено ряд пріоритетних завдань з реалізації стратегічних цілей служби, озвучені кадрові призначення, питання щодо стану реєстрації податкових накладних/розрахунків у серпні поточного року та змісту договорів, які укладаються територіальними органами ДПС за результатами процедур закупівель.

За підсумками наради ДПС було проведено засідання Податкової Донеччини та обговорені актуальні робочі питання, зокрема щодо аналізу  ефективності заходів з виконання індикативних показників доходів у серпні 2021 року, про укладання договорів за результатами процедур закупівлі, про актуальні зміни в нормативно-правовій базі та судовій практиці, що стосуються діяльності територіальних органів ДПС України та кадрові питання.

У завершення наради в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталій Долгальов зосередив увагу колег на необхідності залучення всіх резервів та об’єднаних зусиль колективу для виконання доведених індикативних показників та врахуванні у роботі завдань, визначених ДПС України.