Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оновлено Державний реєстр РРО

, опубліковано 28 липня 2021 о 11:09

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що ДПС України наказом від 15.07.2021 № 698 затвердила у новій редакції Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій. Відповідні зміни внесено до наказу ДПС України від 21.12.2020 №744 «Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій».

Так, оновлений Державний реєстр містить перелік РРО, дозволених до первинної реєстрації, а також первинна реєстрація яких заборонена, в кількості 186 моделей (у попередньому реєстрі було 188 моделей, тобто зменшився реєстр лише на 2 моделі).

Крім того, наводиться Перелік реєстраторів розрахункових операцій, включених з Державного реєстру в 2016-2021 роках, експлуатація яких не дозволяється. У списку таких РРО 16 (у попередньому було 7).

Ознайомитись з оновленим Державним реєстром реєстраторів розрахункових операцій платники мають можливість на вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/zakonodavstvo/podatkove-zakonodavstvo/nakazi/75858.html.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Донецькій області у мережі Facebook.

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot