Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Податковій Донеччини відбулася нарада з питань перевірок щодо офіційного працевлаштування

, опубліковано 16 липня 2021 о 13:54

Сьогодні в м. Маріуполі відбувся захід за участю керівництва та провідних фахівців задіяних управлінь податкової служби Донеччини на чолі з в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталієм Долгальовим.

Під час наради обговорювалися спільні з ГУ Держпраці заходи, спрямовані на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.

Наголошено, що зазначені заходи включають два етапи: інформаційну кампанію про переваги офіційного працевлаштування та ризики використання незадекларованої праці;  інспекційну кампанію серед роботодавців, які мають найвищий ризик використання незадекларованої праці. Об’єднання зусиль Держпраці та ДПС дає можливість оперативно виявити та забезпечити інспектування роботодавців, що мають найвищий ризик використання незадекларованої праці.

Віталій Долгальов акцентував увагу усіх присутніх щодо важливості даного питання, вислухав пропозиції та обговорив робочі плани з активізації превентивних заходів та інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників.