Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини вітає з Днем захисту дітей

, опубліковано 01 червня 2021 о 15:57

1 червня традиційно святкується не тільки, як перший день літа, але й як День захисту дітей. А це – важливий привід, щоб відкласти всі справи та хоча б трохи більше, ніж зазвичай, приділити свого часу дітям.

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

 Не залишилась осторонь від цього чудового свята і Податкова Донеччини – за ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної, профспілковою організацією для дітей податківців організовані смачні майстер-класи з приготування страв.  

 Так, від Слов’янська до Маріуполя, у спеціалізованих закладах харчування різних куточків Донеччини для дітлахів проведено майстер-класи з приготування піци – однієї з найулюбленіших страв дітей різного віку. Ласувати піцею – це одна справа, а навчитися її готувати – це вже справжня смачна пригода, в яку з цікавістю та натхненням поринули діти. Під чуйним керівництвом шеф-кухарів маленькі піцайоло дізналися про історію цієї страви, про дивовижні факти, пов’язані з нею, та секрети її приготування. Навчались сьогодні дітлахи і кондитерському мистецтву – смачні «кейк-попси» нікого не залишили байдужими.

А що найприємніше в майстер – класі з приготування страв? Звичайно дегустація! Діти скуштували власноруч приготовлену смакоту у веселій дружній компанії та пригостили нею близьких, які уважно спостерігали за всім технологічним процесом.

         Всі діти залишились задоволеними, та вдячні за подарований гарний настрій та яскраві емоції.