Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки кампанії декларування – 2021: бюджет отримає майже 174 мільйони гривень

, опубліковано 26 травня 2021 о 11:51

Інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році, 01 травня добігла до кінця і вже зараз можна оцінити результати цьогорічної кампанії.

За 4 місяці поточного року мешканцями Донецької області надано більше  17,9 тисяч податкових декларацій про майновий стан і доходи та задекларовано загальний дохід у сумі 2 млрд 336 млн гривень.

Громадянами самостійно визначено до сплати податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб у сумі 155,9 млн грн, а сума військового збору до сплати становить 17,9 млн грн, в цілому, у поточному році бюджет отримає від кампанії декларування 173,8 млн гривень.

Крім того, в цьому році доходи в розмірі понад 1 мільйон гривень задекларували  184 громадяни з загальною сумою доходів 1,8 млрд гривень. За підсумками декларування ними буде сплачено ПДФО та військового збору відповідно 120,1 млн грн та 12,8 млн гривень.

Суму податкового зобов’язання, яке платниками визначено до сплати, необхідно сплатити до 01 серпня 2021 року.

А правом на податкову знижку громадяни ще можуть скористатися до кінця 2021 року. Для цього їм необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за місцем проживання. В ній потрібно зазначити суму річного оподатковуваного доходу і витрат, підстави для надання такої знижки та документальне підтвердження витрат.

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot