Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи органів ДПС на колегії Державної податкової служби України

, опубліковано 24 травня 2021 о 17:28

Підсумки роботи ДПС та її територіальних органів за 2020 рік і І квартал 2021 року, визначення пріоритетних завдань з реалізації стратегічних цілей служби у поточному році - такі питання обговорювалися  під час засідання колегії Державної податкової служби України, яке відбулося 21 травня 2021 року під головуванням в.о. голови податкової служби  Євгена Олейнікова.

До засідання долучилися Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки України Олексій Любченко та представники Міністерства фінансів України,  Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе та бізнес-омбудсмен в Україні  Марчін Свєнчіцький.

«Минулого року податкова служба завдяки ефективній роботі всього колективу стала фундаментом фінансової безпеки держави, отримала позитивну оцінку міжнародних експертів щодо впровадження реформ та їх підтримку. Вважаю, що у ДПС є достатній потенціал для виконання всіх завдань і досягнення високих результатів», – зазначив Олексій Любченко.

Також під час засідання  були розглянуті питання розбудови ІТ-складової служби та впровадження нових сервісів для платників, удосконалення контрольно-перевірочної роботи та протидії відмиванню коштів, одержаних злочинним шляхом, судової практики і методологічної роботи, роботи з податковим боргом тощо.

За підсумками колегії в.о. начальника Головного управління  ДПС у Донецькій області  Ірина Долозіна  під час робочої наради з колективом ГУ зауважила, що одним з ключових напрямів роботи Податкової Донеччини залишається забезпечення безумовного виконання індикативних показників доходів бюджету.