Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У 2021 році податківцями Донеччини виявлено більше 4 млрд грн легалізованих доходів, одержаних злочинним шляхом

, опубліковано 18 травня 2021 о 11:11

З початку року працівниками Головного управління ДПС у Донецькій області було підготовлено 52 матеріали по виявленим фінансовим операціям, які можуть бути пов'язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванням тероризму та фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення.

Протягом січня-квітня 2021 року податківцями було виявлено цілий «букет» різноманітних злочинів з ознаками кримінальних правопорушень. Так, за ст. 209 Кримінального процесуального кодексу «легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом» складено 22 матеріали, сума виявлених легалізованих доходів по яким склала 4,1 млрд гривень. За предикатними злочинами «суспільно небезпечні протиправні діяння, що передували легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом» - 63 матеріали із загальною сумою встановлених збитків 6,2 млрд гривень.

Усі матеріали було передано до правоохоронних органів для прийняття рішення згідно з Кримінальним процесуальним кодексом України. За результатами їх розгляду 43 матеріали приєднано до кримінальних проваджень та 4 кримінальні правопорушення обліковано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot