Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На соціальні потреби громади Донеччини отримали більше 4,7 млрд гривень

, опубліковано 11 травня 2021 о 13:37

Спільні заходи з органами місцевої влади, покращення обслуговування платників та проведення роз’яснювальної роботи щодо застосування норм податкового законодавства дозволило забезпечити  за січень-квітень 2021 року надходження від бізнес-спільноти Донеччини до місцевих бюджетів у сумі 4 млрд 706 млн грн, що на 774,4 млн грн більше торішніх показників.

Проведення інвентаризації землі, об’єктів нерухомості майна, виплата заробітної плати, ліквідація заборгованості, дотримання законодавства про оплату праці – це ті напрями, де Податкова Донеччини продуктивно діє спільно з органами місцевого самоврядування. Завдяки цьому суб’єкти господарювання працюють у правовому полі, дотримуючись трудового законодавства, а місцеві бюджети отримують додаткові надходження. Суб’єкти господарювання сплатили за 4 місяці 2021 року до місцевих бюджетів 3 млрд 477 млн гривень ПДФО, 381,6 млн гривень єдиного податку та 389,1 млн гривень земельного податку.

Найбільші надходження до місцевої казни забезпечили платники м. Маріуполя – 1,6 млрд грн, бізнес спільнота м. Покровськ поповнила місцеві бюджети на 0,6 млрд грн, міста Краматорськ – на 0,5 млрд гривень.

ГУ ДПС у Донецькій області нагадує, що своєчасна та повна сплата податків і зборів до бюджетів – це одна з головних передумов фінансової стабільності і добробуту нашої країни та кожного її громадянина.

 

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot