Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини приймає участь в заходах Національного агентства з питань запобігання корупції

, опубліковано 30 жовтня 2021 о 10:02

Днями фахівці управління з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Донецькій області прийняли участь в онлайн-презентації проекту НАЗК «Дослідження кращих практик запобігання корупції в Донецькій і Луганській областях».

Мета проекту – дослідити ефективність роботи уповноважених з питань запобігання та виявлення корупції в державних інституціях та популяризувати найбільш ефективні форми роботи.

Учасники заходу мали можливість задати питання безпосередньо команді моніторингу. Так, крім анкетування в ході проекту передбачається проведення  інших методів дослідження, що дозволять обрати та оцінити за єдиним стандартом кращі практики запобігання корупції з метою системного удосконалення діяльності антикорупційних уповноважених та підвищення значення та ефективності їх роботи.

Дослідження кращих практик запобігання корупції в Донецькій і Луганській областях проводиться Національним агентством з питань запобігання корупції спільно з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру у партнерстві та за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Донецькій області у мережі Facebook.

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX»

t.me/infoTAXbot