Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Голова Нікольської територіальної громади Василь Мітько: «Саме від доброчесного та свідомого ставлення кожного громадянина залежить добробут і майбутнє нашої громади!»

, опубліковано 28 квітня 2021 о 14:07

Виконати свій конституційний обов’язок та приєднатися до кампанії декларування 2021 року закликає голова Нікольської територіальної громади Василь Мітько.

Місцевий голова звернув увагу, що основним з джерел наповнення бюджету громади Нікольського району – є доходи, отримані від проведення сільськогосподарської діяльності. Саме тому належне проведення кампанії декларування доходів громадян, які мають у власності та самостійно  обробляють свої земельні ділянки (паї) – є вкрай важливим, адже левова  частка податків надходить до місцевого бюджету, а відтак, спрямована на розвиток громади та її потреби.

«Дуже важливо усвідомлювати, що саме від доброчесного та свідомого ставлення кожного громадянина залежить добробут і майбутнє нашої громади» - зауважив Василь Мітько.

Особливу увагу слід приділити також громадянам – власникам сільськогосподарської техніки, які надають послуги збору урожаю, послуги з обробки землі, іншим фізичним особам, при цьому не зареєстровані як фізичні особи-підприємці, з метою залучення їх до кампанії декларування та  подальшої сплати податків до відповідних бюджетів.

Враховуючи значне погіршення епідемічної ситуації в регіоні та карантинні обмеження голова Нікольської ТГ рекомендував громадянам, у яких виникає обов’язок надання декларації про майновий стан і доходи, скористатись своїм правом та відправити звітність засобами електронного зв’язку, використовуючи електронні сервіси державної податкової служби.