Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця Податкової Донеччини з МДУ: перезавантаження

, опубліковано 21 квітня 2021 о 10:37

Сьогодні у приміщенні Головного управління ДПС у Донецькій області відбулося урочисте підписання Договору про співробітництво між Маріупольським державним університетом (далі – МДУ) та податковою службою Донеччини.

Нагадаємо – три роки потому, на той час ГУ ДФС у Донецькій області, було підписано Меморандум про співпрацю, що відкрило двері задля успішної взаємовигідної співпраці двох організацій.

В.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна та ректор МДУ Валерій Трофименко, керуючись спільним інтересом, підписали Договір про співробітництво для продовження сприяння співпраці у цій сфері.

Валерій Трофименко зауважив, що підписання цього документу засвідчило прагнення до постійної плідної комунікації, обміну професійним досвідом та інформацією між установами. Завдяки такому партнерству до навчального процесу в МДУ та різноманітних освітніх заходів відтепер будуть залучені фахівці Податкової служби Донеччини.

Ірина Долозіна звернула увагу, що в сьогоденній трансформації податкової служби на шляху до всебічної цифрової держави не останню роль відіграє залучення активної та енергійної молоді, яка із притаманною їй мобільністю та відкритістю до усього нового здатна до ефективного здійснення нового курсу Податкової Донеччини.

Під час зустрічі сторони відзначили гарні перспективи подальшої співпраці та висловили впевненість, що всі цікаві та корисні спільні проекти будуть успішно реалізовані.