Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Голова Криворізької територіальної громади Анна Павлова: Декларувати свої доходи престижно і по-європейськи

, опубліковано 22 квітня 2021 о 15:23

Декларуючи свої доходи та сплачуючи податки, громадяни здійснюють індивідуальний внесок у добробут своєї громади - такий меседж утверджується на Добропільщині в ході кампанії декларування доходів та майнового стану. Цього року до роз’яснювальної кампанії долучилися і публічні особи. 

Днями до до Центру обслуговування платників Добропільської ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області завітала голова Криворізької територіальної громади Анна Павлова, яка зауважила, що декларування доходів – це обов’язок кожної цивілізованої людини.

Декларуючі доходи і сплачуючи податки, громадяни приносять користь рідному місту. З цього починається відродження і розвиток нашої держави, вітчизняної культури, медицини, мистецтва тощо.

Крім того, Анна Павлова акцентувала увагу, що декларувати свої доходи престижно та по - європейськи. І якщо ми прагнемо побудувати європейську країну, то потрібно з розумінням ставитись до необхідності звітувати перед державою про свої доходи. Кращого життя гідне те суспільство, у якому кожен громадянин шанує закон незалежно від свого статусу.

Анна Павлова запросила громадян своєї громади виконати свій конституційний обов’язок та подати декларацію про майновий стан і доходи до податкової служби за місцем реєстрації до 1 травня 2021 року.