Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Прагнеш жити у заможній країні? Почни з себе – задекларуй доходи!» - закликає чемпіон Донеччини та України з боксу Євген Мануілов

, опубліковано 01 квітня 2021 о 09:53

Цьогорічну деклараційну кампанію підтримав кандидат в майстри спорту з боксу, чемпіон Донецької області з боксу 2014-2016 рр., чемпіон України з боксу 2014 року Євген Мануілов, який закликав мешканців Маріуполя задекларувати свої доходи. Днями він завітав до Центральної податкової  інспекції м. Маріуполя ГУ ДПС у Донецькій області для виконання свого конституційного обов’язку та подав декларацію про свої минулорічні доходи.

 Під час зустрічі податківці допомогли спортсмену заповнити звітність, розповіли про електронні сервіси ДПС, запропонували спілкуватися з податковою службою дистанційно і в наступному році звітувати через Електронний кабінет. А щоб завжди бути в курсі податкових новин та анонсів подій, порадили приєднатися до сторінки ДПС України в мережі Facebook (https://www.facebook.com/TaxUkraine).

Спортсмен власним прикладом засвідчив, що своєчасне декларування доходів – це почесний обов’язок громадянина, який прагне жити в заможній країні. Адже забезпечення належного рівня фінансування лікарень, закладів освіти, розвитку культури, спорту та розбудови інфраструктури громад напряму залежить від сумлінності та відповідальності кожного з нас.