Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини у співпраці з Регіональною радою підприємців

, опубліковано 31 березня 2021 о 18:06

Податкова Донеччини продовжує практику відкритого конструктивного діалогу з бізнес-спільнотою.

Сьогодні на базі  Донецької торгово-промислової палати відбулося                XXX  онлайн-засідання  Регіональної ради підприємців у Донецькій області. До роботи долучились представники громадських організацій, бізнесу, підприємців, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, Громадської ради при Донецькій ОДА.

Одним із спікерів заходу виступила очільниця  Головного управління ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна.

У своїй промові Ірина Долозіна  проінформувала про результати роботи Податкової Донеччини щодо налагодження діалогу з бізнесом та громадськістю та зазначила, що така співпраця є одним з пріоритетних напрямів для налагодження партнерських відносин між  податковою службою і платниками податків та дає можливість охопити широкий спектр соціальних, економічних, інформаційно-комунікаційних завдань.

Також  Ірина Долозіна звернула увагу, що одними із ключових завдань податкової служби  на сьогодні є контроль за готівковими розрахунками та боротьба із нелегальним обігом пального. До речі, Донеччина – серед лідерів у виявлені та припиненні роботи незаконних автозаправних станцій та незаконної роздрібної торгівлі пальним.

Захід проходив у вигляді конструктивного діалогу, де кожен з учасників оперативно міг отримати відповідь на запитання.

За підсумками засідання учасники регіональної  Ради підприємців дійшли висновку щодо актуальності зазначеного формату взаємодії в умовах пандемічної кризи.