Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Український стронгмен Олександр Лашин: «Будь відповідальним – декларуй онлайн!»

, опубліковано 30 березня 2021 о 10:00

«Подання декларації - це не тільки конституційний обов’язок кожного громадянина, а й спільна справа громадян та держави, від рівня співпраці яких залежить стан місцевих бюджетів і соціально-економічний розвиток регіонів та добробут громадян» - саме з таким гаслом кожного року відвідує Центр обслуговування платників Лівобережної ДПІ м. Маріуполя Головного управління ДПС у Донецькій області відомий український стронгмен, громадський діяч Олександр Лашин. Олександр є двократним чемпіоном світу зі стронгмену, шестикратним володарем титулу «Найсильніша людина України», чемпіоном та призером чемпіонатів України з важкої атлетики, неодноразовим рекордсменом України та світу зі стронгмену.

Як заявив Олександр Лашин – кампанія декларування край важлива та необхідна річ, адже податки спрямовуються, в першу річ, на потреби громади: ремонт та будівництво доріг, шкіл, лікарень, відкриття нових спортивних майданчиків тощо.

Олександр є сучасною людиною, яка прагне постійного розвитку, саме тому для подання декларації обрав у цьому році для себе сучасний та зручний спосіб – засобами електронного зв’язку. До того ж, онлайн декларування, у світі карантинних обмежень, зараз має особливу актуальність і з кожним роком набирає нових обертів.  Подаючи декларацію в електронному вигляді, платники не лише виконують свій обов’язок перед суспільством та державою, а й піклуються про своє здоров’я.

Податкова Донеччини радить усім платникам долучатися онлайн до інформаційних ресурсів ДПС України:

Офіціний вебпортал Державної податкової служби України: https://tax.gov.ua/, Faceboook ДПС України: www.facebook.com/TaxUkraine, Telegram ДПС України: https://t.me/tax_gov_ua, InfoTax: https://t.me/іnfoTaxbot