Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини взяла участь в роботі засідання Комітету по малому і середньому бізнесу Донецької ТПП

, опубліковано 18 березня 2021 о 10:02

Сьогодні у місті Краматорську пройшло онлайн засідання Комітету по малому та середньому бізнесу, яке проведено Донецькою торгово-промисловою палатою за підтримки Донецької облдержадміністрації в рамках реалізації заходів Регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва в Донецькій області на 2021-2022 роки.

В активному обговоренні питань порядку денного прийняла участь і #ПодатковаДонеччини.

Фахівці Головного управління ДПС у Донецькій області розповіли про наповнення бюджету з урахуванням змін в адміністративно-территоріальному устрої Донецької області, презентували нові функції мобільного додатку «Legal ZrPlat», розробленого ще у минулому році з метою сприяння виявленню фактів порушень законодавства про працю та протидії незаконному обігу підакцизної продукції.

Враховуючи суспільний попит, «Legal ZrPlat» було доповнено новою  вкладкою «Поскаржитись на невидачу чеків», що дозволить оперативно реагувати на випадки невидачі фіскального чеку. Як і з попередніми вкладками, тут можна викласти суть скарги, вказавши назву компанії і особисті дані, або поскаржитися анонімно. Відтепер до скарги можна додати ще й фото виявленого порушення.

Під час заходу були також розглянуті нові умови кредитування в рамках урядової програми надання фінансової державної підтримки суб’єктам мікро- і малого підприємництва та інші загальні питання.