Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини розпочинає співпрацю з ДонДУУ

, опубліковано 17 березня 2021 о 17:59

Сьогодні у приміщенні Головного управління ДПС у Донецькій області відбулося урочисте підписання Угоди про співробітництво між Донецьким державним університетом управління (далі – ДонДУУ) та податковою службою Донеччини.

В.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна та ректор ДонДУУ професор Світлана Марова, керуючись спільним інтересом, підписали цю Угоду для сприяння співпраці у сфері обміну професійним досвідом та інформацією, залучення фахівців Податкової Донеччини до участі у навчальному процесі, проведенні спільних освітніх заходів тощо.

Світлана Марова зауважила, що підписання цього документу – значна та важлива подія, яка дозволить реалізувати багато спільних наукових та інноваційних проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем Донецького регіону.

Ірина Долозіна звернула увагу, що в сьогоденні податкова служба бере активну участь у цифровій трансформації України з метою наближення до європейських форм і методів організації роботи. І тому найголовнішою метою цієї зустрічі було показати, що державна служба може бути цікавою та дієвою, перспективною для активної молоді. Адже саме молоді службовці із притаманними їм енергійністю, мобільністю, відкритістю до змін здатні до ефективного здійснення нового курсу податкової служби. Податкова Донеччини завжди готова «розширювати свої горизонти» та відкрита для нової генерації.

Також у ході зустрічі учасники мали нагоду познайомитися з податковою службою ближче і у форматі живого спілкування – після офіційної частини викладачі та податківці більш детально обговорили усі нюанси майбутньої співпраці.