Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Доходи декларуєш – свою громаду будуєш!

, опубліковано 16 березня 2021 о 17:58

На Донеччині триває інформаційна кампанія з питань декларування  громадянами доходів, отриманих у 2020 році. І відомі публічні особи по всьому Донецькому регіону долучаються до цього вельми важливого заходу. 

Так, до Центру обслуговування платників Костянтинівської ДПІ завітав відомий у місті лікар, завідувач дитячого відділення інтенсивної терапії КНП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування Костянтинівської міської ради» Дмитро Власенко, щоб надати приклад мешканцям громади та виконати свій конституційний обов’язок - задекларувати минулорічні статки.

Податкова Донеччини нагадує про важливість декларування громадянами доходів та своєчасну сплату задекларованих податків, адже військовий збір, який справляється з таких статків, спрямовується на зміцнення обороноздатності країни, а податок на доходи фізичних осіб наповнює місцевий бюджет та є джерелом фінансування багатьох соціальних і побутових потреб громади.

Головне управління ДПС у Донецькій області звертає увагу, що останній день подання декларації за 2020 рік для громадян та осіб, які проводять незалежну професійну діяльність – 30 квітня 2021 року. А реалізувати своє право на отримання податкової знижки громадяни можуть впродовж всього поточного року.