Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Податковій Донеччини напередодні свята привітали жінок з Міжнародним жіночим днем

, опубліковано 05 березня 2021 о 10:12

Це знакове свято вибору жінками власного життєвого шляху – бути тендітними чи сильними, жіночними та стійкими, бути професійними фахівцями, реалізовувати себе в будь-якій сфері, і бути берегинями домашнього вогнища.

Напередодні Міжнародного жіночого дня у Головному управлінні ДПС у Донецькій області відбулися урочистості з нагоди цього свята за участю керівництва Податкової Донеччини на чолі з в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Іриною Долозіною.

У вітальному слові Ірина Долозіна подякувала жінкам-колегам за віддану працю та побажала великого щастя, родинного затишку, Миру і гармонїї. А на знак професійної поваги багатьох жінок по усіх територіях Донецького регіону було відзначено за високі досягнення в службі і багаторічний вклад в розквіт податкової Донеччини. Почесні грамоти, подяки та квіти з найщирішими, найкращими побажаннями вручали чарівним колежанкам представники сильної статі разом з представниками профспілки Головного управління.

Чоловіки-податківці створювали атмосферу для гарного настрою жінок, всюди звучали привітання і компліменти, побажання здійснення своїх мрій, підтримки та не зупинятися на досягнутому.