Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На відновлення екології Донбасу надійшло майже 300 млн грн екологічного податку

, опубліковано 03 березня 2021 о 14:29

З початку 2021 року підприємства Донецької області сплатили 299 млн грн екологічного податку до бюджетів всіх рівнів, що на 47,8 млн грн більше, ніж у минулому році. З них до державного бюджету надійшло 167 млн грн, а  місцеві бюджети отримали 132 млн гривень.

Податкова Донеччини нагадує, що екологічне оподаткування має декілька рівно важливих аспектів – не лише фіскальний, а й економічний, соціальний. Тому саме в умовах небезпечної екологічної ситуації у Донецькому регіону справляння екоподатку є, по-справжньому, край необхідною та провідною метою, адже кошти від податку йдуть, в першу чергу, на поліпшення інфраструктури і вирішення екологічних проблем області.

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!