Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рентна плата за спеціальне використання води поповнила бюджети Донеччини на 30,1 млн гривень

, опубліковано 02 березня 2021 о 14:37

За 2 поточних місяця 2021 року підприємства Донеччини, що у своїй діяльності використовують водні об`єкти, спрямували до зведеного бюджету Донецького регіону 30,1 млн грн рентної плати за спеціальне використання води, що на 1,8 млн грн більше за торішні показники.

Нагадуємо, плата за спеціальне використання води згідно з розподілом коштів надходить майже порівну до державного (16,6 млн грн) та місцевих бюджетів (13,5 млн гривень). Ці кошти призначені для фінансування природоохоронних заходів, які проводяться державою та органами місцевого самоврядування для збереження та відновлення природних ресурсів.

Підприємства – платники рентної плати за спеціальне використання води обчислюють суму плати наростаючим підсумком з початку року та надають податкові декларації до контролюючих органів за місцем податкової реєстрації.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!