Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аудитом Донеччини за перший місяць 2021 року донараховано більше 14 млн гривень

, опубліковано 16 лютого 2021 о 10:27

За результатами контрольно-перевірочних заходів у січні поточного року додатково донараховано до державного бюджету 14,3 млн гривень. З початку року фахівці управління податкового аудиту ГУ ДПС у Донецькій області провели 75 перевірок, за результатами яких до бюджету надійшло 4,5 млн гривень.

Також в ході перевірок зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 37,2 млн гривень.

Нагадаємо, на період дії карантину, пов’язаного з поширенням на території України корона вірусної хвороби (COVID-19), проведення перевірок заборонено практично за всіма підставами.

Однак, відповідно до п.78 Податкового кодексу у разі звернення платника зазначені обмеження не застосовуються. Найчастіше такі звернення надходять у зв’язку зі зміною засновника, посадових осіб або бажанням платника підтвердити правильність ведення податкового обліку на підприємстві.

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!