Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини вітає колежанку з перемогою у фотоконкурсі

, опубліковано 15 лютого 2021 о 17:01

Чи є життя після пенсії? Наші активні пенсіонери кажуть «Так» і підтверджують це, беручи участь у громадських справах, конкурсах та змаганнях.

Ось і у Світлани Смирнової, колишнього заступника начальника Маріупольської об’єднаної податкової інспекції ГУ ДФС України у Донецькій області, з виходом на пенсію з’явився час для захоплення та розвитку власних хобі, одним з яких стала фотографія.     

Участь в 6 Міжнародному конкурсі фотографів «35AWARDS» у минулому році принесло Світлані 2 дипломи за участь в тематичних конкурсах «Арт фотографія» та «Крилаті комахи».

До речи, фотоконкурс «35AWARDS» засновано ще у 2015 році творцями професійної фото-спільноти. Щороку фотопремія залучає 35 членів журі з різних країн. Особливу увагу премія приділяє системі голосування в 3 етапи, на кожному з яких посилюються критерії відбору.

За результатами голосування у тематичному конкурсі «Крилаті комахи» її робота «Осінній марафон» увійшла у ТОП 29% найкращих фотографій конкурсу. А сама Світлана Смирнова потрапила до ТОП 24% найкращих фотографів в цій номінації. Всього ж в конкурсі взяли участь особи з 114 країн і 1330 міст, а в цілому на суд журі було подано 8247 світлин.

А вже в другому конкурсі «Арт фотографія» журі оцінювало вже більше 15 тис. фотографій з усього світу. За підсумками голосування робота Світлани увійшла у ТОП 12% найкращих фотографій конкурсу.

Податкова Донеччини щиро вітає колежанку із перемогою та бажає творчих успіхів і нових досягнень!