Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих скарбниць Донеччини надійшло більше 122 мільйонів гривень єдиного податку

, опубліковано 09 лютого 2021 о 10:44

За січень поточного року від платників податків Донецького регіону, які застосовують спрощену систему оподаткування, до місцевих бюджетів надійшло 122,1 млн грн єдиного податку.

Зокрема, з початку року фізичні особи – підприємці перерахували 68,7  млн грн єдиного податку, а від платників ІІІ групи спрощеної системи оподаткування - юридичних осіб надійшло 10,3 млн грн єдиного податку.  

Крім того, впродовж січня у 2021 році бюджети громад отримали 43,1 млн грн єдиного податку від сільськогосподарських товаровиробників ІV групи.

Зазначимо, що єдиний податок є одним з найвагоміших фінансових джерел у вирішенні соціально-економічних питань регіону, так як у повному обсязі спрямовується до місцевих скарбниць Донеччини.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!