Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання керівника Податкової Донеччини Ірини ДОЛОЗІНОЇ з Днем Соборності України

, опубліковано 22 січня 2021 о 08:18

Шановні співвітчизники!

Щиро вітаю вас з Днем Соборності України – святом об’єднання українських земель в єдину державу, святом єдності українського народу!

22 січня – це особливий день для всіх українців, більше століття тому Схід і Захід України об’єдналися в єдине ціле. Акт Злуки став могутнім виявом волі українців до здійснення мрії багатьох поколінь про вільну і єдину Українську державу.

Єдина соборна Україна – це держава, у який кожен громадянин може брати участь у прийнятті державних рішень та визначати державну політику, це суспільство, у якому людина – вища цінність і вищий пріоритет розвитку, це економіка – яка працює для людини, на людину і в ім’я її розвитку.

І сьогодні, як ніколи, важливо розуміти, що лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Від усього серця вітаю з цим національним святом! Нехай нас об’єднує любов до рідного краю, воля та краса духу українського народу, а також віра в єдину Україну! Разом – ми сила!

З повагою

Ірина ДОЛОЗІНА,

в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області