Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більше мільярду гривень земельного податку та оренди сплачено у 2020 році платниками Донеччини

, опубліковано 12 січня 2021 о 09:32

Плата за землю – це обов`язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.

Переважну частину надходжень цього податку у 2020 році отримано від юридичних осіб – власників землі та землекористувачів, які перерахували 972,3 млн грн земельного податку та орендної плати. Натомість, фізичні особи перерахували за землі Донеччини 183,8 млн гривень.

Загалом, власники та орендарі земельних ділянок Донецького регіону у 2020 році спрямували у розпорядження територіальних громад додатково більше 12 млн гривень. А в цілому сплачена за минулий рік сума податку перевищує 1,1 млрд гривень.

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!