Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Більше 947 млн грн екоподатку отримав зведений бюджет Донеччини

, опубліковано 31 грудня 2020 о 10:16

Питання збереження природноресурсного потенціалу для Донеччини є край актуальним і, насамперед, пов`язане зі створенням ефективних механізмів екологічного регулювання, у тому числі за допомогою екологічного податку.

Кошти від екологічного податку спрямовуються через спеціальні фонди на місцевому рівні виключно на цілі для фінансування і здійснення програм та заходів природоохоронного значення, у тому числі наукових досліджень з цих питань, заходів для зниження негативного впливу забруднення навколишнього природного середовища на відповідних територіях та усунення його шкоди на здоров’я населення.

За 11 місяців 2020 року підприємства Донецької області сплатили 947,3 млн грн екологічного податку до бюджетів всіх рівнів. Так, до Державного бюджету надійшло 292,1 млн грн, а скарбниці місцевих громад отримали 655,2 млн гривень.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!