Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запрошуємо громадян, які не мають кваліфікованого електронного підпису, відвідати Електронний кабінет для громадян

, опубліковано 29 грудня 2020 о 14:26

Податкова Донеччини інформує, що у режимі «Загальна інформація про платника» Електронного кабінету для громадян можна переглянути свої реєстраційні дані: місце проживання, об’єкти оподаткування (рухоме та нерухоме майно), відомості, які надходять до ДПС з відповідних реєстрів інших державних органів, тощо. Крім того, в ньому може міститися повідомлення про обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (сформовані податкові повідомлення-рішення).

Вхід до приватної частини Електронного кабінету для таких громадян, які не мають електронного ключа, здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням Інтегрованої системи електронної ідентифікації id.gov.ua (Дія), зокрема, за допомогою BankID.

Сервіс надається Національним банком України та можливий лише для клієнтів тих банків, які його підтримують. Під час проходження електронної ідентифікації через Інтегровану систему електронної ідентифікації за допомогою BankID після обрання свого банку Ви будете переадресовані на його сайт для проходження автентифікації з використанням логіна, пароля, номера картки. У разі успішної автентифікації на сайті банку, система BankID передасть ваші персональні дані, що дозволить вас ідентифікувати. На сьогодні до Інтегрованої системи електронної ідентифікації входить 26 банків-ідентифікаторів системи BankID Національного банку України.