Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На службовій нараді Податкової Донеччини визначили основні напрями роботи до кінця 2020 року

, опубліковано 02 грудня 2020 о 16:19

Результати роботи Головного управління ДПС у Донецькій області за 9 місяців 2020 року, а також заходи, які необхідно вжити з метою виконання завдань до кінця поточного року обговорили сьогодні під час онлайн засідання розширеної службової наради. У засіданні на чолі з виконуючою обов’язки начальника ГУ ДПС у Донецькій області Іриною Долозіною взяли участь її заступники, керівники структурних підрозділів, працівники Головного управління на місцях.

Ірина Долозіна акцентувала увагу на безумовному виконанні завдань щодо забезпечення надходжень до бюджетів всіх рівнів до кінця 2020 року, посиленні контролю за трансфертним ціноутворенням та організації роботи щодо контролю за підакцизними товарами.

Крім того, значну увагу було приділено питанням погашення податкового боргу та розвитку електронних сервісів, зокрема, з надання адміністративних послуг.

За результатами наради Ірина Долозіна окреслила напрями роботи управління до кінця поточного року в розрізі окремих питань, зупинилася на необхідності донесення важливої і актуальної податкової інформації до широкого загалу та популяризації сторінок податкової служби у соціальних мережах.