Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Донеччини виявили незаконне привласнення бюджетних коштів у сумі понад 57 мільйонів гривень

, опубліковано 30 листопада 2020 о 10:12

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДПС у Донецькій області встановлено факти нанесення збитків комунальному підприємству протягом трьох років на суму 57,4 млн гривень.

У ході аналітичного дослідження фахівцями Податкової Донеччини було встановлено відносини комунального підприємства протягом 2018-2020 років з підприємством, що має ризики в оподаткуванні та у якого не простежується походження товару за ланцюгом постачання. Підприємство відповідно до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою КМУ від 11 грудня 2019 року №1165, внесено до переліку платників податків, що відповідають критеріям ризиковості, а податкові накладні зупинено, але це не завадило комунальному підприємству перераховувати кошти протягом трьох років на адресу ризикового підприємства.

Сума легалізованих та конвертованих коштів у готівку склала понад                     57 млн гривень. Матеріали передано для прийняття рішення в межах КПК України до Національної поліції в Донецькій області.

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ

Підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!