Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Власники нерухомості Донеччини поповнили місцеві скарбниці на 105 млн гривень

, опубліковано 16 листопада 2020 о 10:47

За січень-жовтень 2020 року місцеві бюджети Донецької області отримали 104,7 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що на 10%, або на 9,7 млн грн перевищує надходження минулого року.

Платниками цього податку є як юридичні, так і фізичні особи. За десять  місяців 2020 року юридичні особи сплатили 68,5 млн гривень. Що стосується фізичних осіб – власників нерухомості, то за січень-жовтень поточного року вони перерахували податку на нерухоме майно на суму 36,2 млн гривень.

Майже третину від усіх надходжень податку на нерухоме майно по Донецькій області забезпечили платники м. Маріуполя – їх цьогорічний внесок склав 34,7 млн гривень. Друге місце посіли платники м. Покровськ – 12,3 млн грн та третє – м. Слов’янськ з надходженнями податку на нерухоме майно у сумі 11,8 млн гривень.

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ

Підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!