Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Донеччина: виявлено 97 кримінальних правопорушень, які нанесли бюджету збитків на 17,3 млрд гривень

, опубліковано 12 листопада 2020 о 14:10

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДПС у Донецькій області за січень – жовтень 2020 року складено 95 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень, у тому числі 97 порушень, по яким загальна сума встановлених збитків, завданих державі склала 17,3 млрд грн, 13 порушень, по яким виявлено легалізованих доходів на суму 425,5 млн гривень.

У ході проведених перевірок осіб, що можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, виявлені фінансові операції, пов’язані з привласненням, розтратою майна або заволодінням ним шляхом зловживання службовим становищем, ухилення від сплати податків, службове підроблення тощо.

Усі матеріали передані до правоохоронних органів для прийняття рішення згідно з Кримінальним Кодексом України.

На теперішній час за результатами розгляду зазначених правопорушень відомості щодо 68 матеріалів приєднано до кримінальних проваджень та 17 матеріалів обліковано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

 

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ

Підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!