Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Конструктивний діалог Податкової Донеччини з Регіональною радою підприємців в Донецькій області

, опубліковано 05 листопада 2020 о 16:14

Податкова Донеччини продовжує практику відкритого конструктивного діалогу з бізнес-спільнотою. Сьогодні на базі Донецької ТПП пройшло XXIX засідання Регіональної ради підприємців у Донецькій області. До роботи долучились представники громадських організацій, бізнесу, підприємців, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, Громадської ради при Донецькій ОДА.  Податкову Донеччини представляла Світлана Лунькова,  заступник начальника ГУ ДПС у Донецькій області.

В ході спільної роботи учасники засідання розглянули Проект Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2021-2022 роки та обговорили актуальні питання комунікації державної податкової служби з бізнесом і громадськістю.

Як зазначила Світлана Лунькова, комунікації з бізнесом та громадськістю є одним з пріоритетних напрямків для налагодження партнерських відносин між податковою службою та платниками податків. Це дозволяє оперативно вирішувати всі моменти та проблемні питання, які у них виникають. Саме у діалозі можливо віднайти те рішення, яке буде прийнятним і для бізнесу, і для держави. Також звернула увагу, що при ГУ ДПС у Донецькій області в цьому році відновила роботу Громадська рада і вже активно співпрацює з податковою службою з різних питань. Відкритість та партнерство, відверте обговорення нагальних питань та спільний пошук шляхів їх вирішення – ключові акценти діалогу податкової служби з організаціями громадянського суспільства та бізнесом.

За підсумками засідання учасники регіональної Ради підприємців дійшли висновку щодо актуальності зазначеного формату взаємодії в умовах пандемічної кризи.