Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відпочивальники Донеччини сплатили більше 1,5 млн гривень туристичного збору

, опубліковано 23 жовтня 2020 о 11:21

І хоча тепла золота осінь ще кличе на прогулянки до парків та лісів Донеччини, місцеві бюджети за 9 місяців 2020 року вже отримали більше 1,5 млн гривень.

Варто зазначити, що у розрізі районів Донецького регіону лідером у наповненні місцевих бюджетів туристичним збором з початку року є Слов’янський район («зелений» туризм) – 490,4 тис. грн,  майже «дихає йому в спину» м. Краматорськ – 480,8 тис. грн, і замикає трійку лідерів Добропільський район – 148,0 тис. гривень.

Туристичний потенціал Донецького регіону надзвичайний і ще не розкритий на всі 100 відсотків. Область цікава як іноземним інвесторам, так і місцевим підприємствам. І податкова служба Донеччини акцентує увагу останніх, що туристичний збір – це місцевий податок, кошти якого поповнюють місцеву скарбницю і йдуть на розвиток та процвітання нашого краю.

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України: Telegram - t.me/tax_gov_ua, Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, у нас теж є YouTube-канал  https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ

Підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!