Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини на онлайн-засіданні колегії Донецької ОДА

, опубліковано 24 вересня 2020 о 16:45

Сьогодні в Донецькій обласній державній адміністрації за участі очільників регіону, департаментів та управлінь, представників громадськості відбулось онлайн-засідання колегії ОДА, в якому взяла участь заступник  начальника ГУ ДПС у Донецькій області Світлана Лунькова.

 В ході засідання було розглянуто питання стану підготовки підприємств житлово-комунального господарства і електроенергетики області до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років та обговорено результати виконання Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2020 рік у першому півріччі 2020 року.

Крім того, підіймалися дуже актуальні питання щодо виконання регіональної програми «Профілактика та лікування серцево-судинних і судинно-мозкових захворювань на 2018-2021 роки.

Наприкінці заходу було обговорено проект Програми забезпечення мінімального достатнього рівня безпеки населення і територій області від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2023 роки.    

Повна версія засідання колегії облдержадміністрації.https://dn.gov.ua/ua/news/zasidannya-kolegiyi-doneckoyi-oblasnoyi-derzhavnoyi-administraciyi2409