Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини на зв’язку з Регіональною радою підприємців

, опубліковано 23 вересня 2020 о 16:20

Сьогодні на онлайн-платформі ZOOM на базі Донецької торгово-промислової палати відбулося XXVIII засідання Регіональної ради підприємців в Донецькій області. У зустрічі взяли участь представники бізнесу, громадських організацій, підприємців, державної влади, місцевого самоврядування та представники міжнародних організацій.

В активному обговоренні Проекту Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Донецькій області на 2021-2022 роки  прийняла участь і #ПодатковаДонеччини в особі в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Донецькій області Людмили Паша у якості спікера.

Розробка даного проекту програми проходить в рамках укладеного в поточному році Меморандуму про співпрацю між Донецькою облдержадміністрацією, обласною військово-цивільною адміністрацією та проектом Європейського Союзу FORBIZ. 

Крім того, підіймалися актуальні питання щодо шляхів підтримки спільних заходів і проектів за участю малого та середнього бізнесу, підвищення рівня їх інформаційного забезпечення.

За підсумками засідання учасники регіональної Ради підприємців дійшли висновку щодо актуальності зазначеного формату взаємодії з метою посилення співпраці в умовах пандемічної кризи.