Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Донеччини щиро вітає усіх рятувальників з професійним святом!

, опубліковано 17 вересня 2020 о 14:25

Сьогодні у Міському саду Маріуполя представники різних служб та жителі міста щиро вітали мужніх захисників Донецького регіону. Порятунок людського життя – відповідальна, складна і дуже почесна робота. Ви завжди перші там, де людям потрібна допомога: у завалах зруйнованих будівель, в диму і вогні пожеж, в епіцентрі природних стихій. На вашому почесному рахунку – величезна кількість проведених пошукових і рятувальних робіт, тисячі врятованих людей, збережених матеріальних цінностей. Те, що для звичайної людини є подвигом, для вас – повсякденна робота, яка не знає вихідних і вимагає величезної самовіддачі, мужності й організованості.

До поздоровлень з професійним святом рятівників приєдналася і податкова служба Донеччини на чолі з в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Іриною Долозіною.

Дорогі наші герої! Прийміть слова глибокої подяки за вашу працю, високу професійність та готовність до самопожертви. Щиро бажаємо вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, миру та добробуту. І як можна менше тривожних виїздів!