Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання очільниці Податкової Донеччини Ірини Долозіної з Днем визволення Донбасу від фашистських загарбників

, опубліковано 08 вересня 2020 о 08:18

Сьогодні ми відзначаємо знаменну дату – День визволення Донбасу від нацистських окупантів. І це ще один привід згадати всіх тих, хто героїчно боронив свою землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, вшанувати пам’ять тих, хто загинув, визволяючи рідний край від фашистських загарбників.

Неймовірно важким був шлях до мирних днів, до того часу, як над Донбасом відгриміли останні залпи війни. Окупація Донеччини тривала 2 роки. За цей страшний період загарбники спричинили нашій землі чимало горя. Плата за волю і свободу життя виявилася величезною: значна кількість полеглих на полях боїв, загиблих в окупації, поранених та ненароджених, десятки тисяч перетворених на руїни міст і сіл. Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни та виконав свій священний обов’язок – захищати від загарбників свій рідний край.

Минуло вже 77 років з того переможного дня, коли було покладено край поневоленню нашої землі, але і донині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій смертоносній війні. І, нажаль, сьогодні нам також довелося побачити на власні очі, що таке війна, що таке відчуття дикого болю в душі, коли здригається рідна земля, спалахують домівки та гинуть мирні жителі. Тим більше розумієш значення слову «мир» і велику складність усіх кроків до нього.  

Шановні ветерани, ваш героїчний шлях – це невичерпне джерело нашого натхнення, сили духу й віри в світле майбутнє рідної країни. Низький уклін вам і глибока шана, дорогі фронтовики, за мужність та самовіддане служіння своєму народові. Міцного здоров’я вам, довгих років життя, сімейного затишку, добробуту та мирного неба над головою усім нам! 

 

З повагою

Ірина Долозіна, в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області